Φινάλε για τη Φαίη Μαυραγάνη στο Open: «Έκλεισε ο κύκλος, ραντεβού τον Σεπτέμβριο κάπου αλλού»

Home / Ενημέρωση / Φαίη Μαυραγάνη: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή του Open – «Έκλεισε ο κύκλος, ραντεβού τον Σεπτέμβριο κάπου αλλού»
Φαίη Μαυραγάνη: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή του Open – «Έκλεισε ο κύκλος, ραντεβού τον Σεπτέμβριο κάπου αλλού»
Κυριακή, 31.7.2022, 10:11
Zappit@ZAPPIT_

Δείτε όλα όσα είπε η Φαίη Μαυραγάνη στο φινάλε της τελευταίας εκπομπής.

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για τη Φαίη Μαυραγάνη και την εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» στο Open. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κανάλι μετά από εννέα χρόνια και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο «κάπου αλλού», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Το «κάπου αλλού» είναι φυσικά ο ΑΝΤ1, με τον οποίο έχει ήδη κλείσει για το πρωινό του σαββατοκύριακου.

«Ένας κύκλος εννέα χρόνων, εννέα χρόνια ενός τηλεοπτικού αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε το 2013 στο τότε Epsilon, συνεχίστηκε στο Open μέχρι σήμερα. Ένας αγώνας με χαρές, με λύπες, με τρικλοποδιές, με συγκινήσεις, με ευχάριστα πράγματα, με διακρίσεις.

Αυτός ο αγώνας τελειώνει σήμερα εδώ, θα συνεχιστεί κάπου αλλού τον Σεπτέμβριο και εύχομαι να είστε κοντά μας και όλοι εσείς», είπε αρχικά η Φαίη Μαυραγάνη και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του.

Κλείνοντας, η Φαίη Μαυραγάνη ανέφερε: «Ραντεβού τον Σεπτέμβριο κάπου άλλου. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Αφήστε μια απάντηση