Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή και το μήνυμα λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Μαίρη Συνατσάκη, όπως ανακοίνωσε μέσα από το Instagram το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Μαίρη Συνατσάκη κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή και έκανε γνωστό το ευχάριστο γεγονός.

Δείτε επίσης – Αθηνά Οικονομάκου σε Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατή: “Θα γίνετε σπουδαίοι γονείς”

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη Συνατσάκη κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε στην αγκαλιά του αγαπημένου της και ευχαρίστησε τους ακολούθους της για τις ευχές.

«Όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας είναι…», έγραψε η εγκυμονούσα και έβαλε ένα emoji συγκινημένο.

Δείτε την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη:

Αφήστε μια απάντηση