Καιρός: Με 40άρια μας αποχαιρετά ο Ιούλιος -Πού αναμένονται βροχές την Κυριακή, αναλυτική πρόγνωση

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται να επικρατήσει σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα την Κυριακή (31/7), σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Από τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και στα βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ενώ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 37 με 39 και στα δυτικά τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά και στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Έως 37 με 38 και στην κεντρική Μακεδονία κατά τόπους έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν κατά τόπους πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Ηπείρου πιθανώς να εκδηλωθούν όμβροι.Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Έως 38 με 39 και στα ηπειρωτικά τοπικά έως 40 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά της Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: Έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Αίθριος.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασία: Έως 32 με 33 και στη νότια Κρήτη έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Αίθριος.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασία: Έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Γενικά αίθριος.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: Έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά παραθαλάσσια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα γύρω ορεινά.Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και το απόγευμα πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση