Αθηνά Οικονομάκου σε Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατή: “Θα γίνετε σπουδαίοι γονείς”

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η οικογένειά τους αναμένεται σύντομα να μεγαλώσει. Το ζευγάρι, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης, θα αποκτήσει σε λίγους μήνες το πρώτο του παιδί.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής στο Instagram, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Θυμίζουμε πως η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».

Στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης τα σχόλια ήταν εκατοντάδες, εκείνο που ξεχώρισε ωστόσο ήταν της Αθηνάς Οικονομάκου. Η ηθοποιός άλλωστε, είναι πέρα από συνεργάτιδα της Μαίρης Συνατσάκη και πολύ καλή της φίλη.

«Θα γίνετε σπουδαίοι γονείς» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου, κάνοντας tag στο σχόλιό της τόσο τη Μαίρη Συνατσάκη, όσο και τον Ίαν Στρατή.

Αφήστε μια απάντηση