Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Δείτε με πόσα χρήματα επέστρεψε από το Survivor

Τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 5!

Το όμορφο μοντέλο ξεχώρισε τόσο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις όσο και για τον χαρακτήρας της.

Να θυμίσουμε ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς την ταλάνιζε ένα πρόβλημα υγείας.

«Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω…… Κ είναι πραγματικά τόσα πολλά…. Απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα όσα έζησα… Όλα όσα έμαθα… Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με κρατήσατε στο @survivorgreece, που αγαπήσατε την Naf, ολους εσας που ακόμη κ σήμερα μου στέλνετε μηνύματα γεμάτα αγάπη κ όμορφα λόγια… Όταν έβλεπα ευχαριστήριους λόγους μου φαινόταν κλισέ, αλλά τώρα το ζω, κ η αληθεια είναι ότι η στήριξη του κόσμου μπορεί όντως να σου δώσει τόσο κουράγιο κ τόση δύναμη! Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ανταποδώσω… Εγώ από εσάς θέλω να εμπιστευεστε τον εαυτό σας… Τα θέλω σας… Και μην σταματάτε να ονειρεύεστε…Όσο μεγάλα κ αν φαίνονται αυτά τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… Βήμα βήμα καθε φορά… Λίγο λίγο καθε μέρα…» είχε γράψει στην πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της.

Δείτε επίσης – Τάκης Καραγκούνιας: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor

Όσον αφορά τις χρηματικές απολαβές της Ναυσικάς Παναγιωτακόπουλου, έμεινε στο Survivor 20 εβδομάδες, έπαιρνε 2.500 ευρώ την εβδομάδα οπότε συνολικά μάζεψε το ποσό των 50.000 ευρώ!

Αφήστε μια απάντηση