Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε κίνηση ματ με το λευκό της φόρεμα – Το κομμάτι που ζήλεψε όλη η Μύκονος

Στην Μύκονο βρίσκεται για το καλοκαίρι η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, και σίγουρα έκανε μια κίνηση ματ με την επιλογή της να φορέσει ένα συγκεκριμένο λευκό φόρεμα. Μόλις τον δείτε θα καταλάβετε γιατί το ζήλεψε όλη η Μύκονος, αφού πρόκειται για ένα κομμάτι που σε βγάζει ασπροπρόσωπη, χωρίς να έχεις πονοκεφαλιάσει για να βρεις τι θα βάλεις.

Βλέπεις, συχνά πέφτουμε στην παγίδα του εντυπωσιασμού και όταν πακετάρουμε για διακοπές, δεν διαλέγουμε κομμάτια που να είναι all day appropriate και γεμίζουμε την βαλίστα μας με βραδινά ρούχα που όμως ακόμα για την… Μύκονο είναι περιοριστικά. Το λευκό φόρεμα που επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα φοριέται από την παραλία μέχρι το βράδυ για ποτό με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ενώ το χρώμα του βοηθάει στο να τραβήξει το βλέμμα. 

Είμαστε δε σίγουροι, ότι όσοι την είδαν ζήλεψαν την επιλογή της γιατί ήταν άνετη, στιλάτη και χωρίς καν να το προσπαθήσει, την ώρα που πολλοί γύρω της είχαν πέσει στην παγίδα να φορέσουν extra κομμάτια που ενδεχομένως να μην είναι τόσο βολικά για όλη μέρα. Αν δεν έχεις πακετάρει λοιπόν ήδη για τις διακοπές σου, βάλε στην βαλίτσα σου 2-3 ρούχα που ξέρεις ότι μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις αρκετές ώρες της ημέρας και δεν θα χάσεις, όπως και αν δεις το μαγιό που επίσης φόρεσε η Χριστίνα.

Ιδού και το σχετικό βίντεο με την Χριστίνα Μπόμπα και το λευκό της φόρεμα:

Αφήστε μια απάντηση