Ο απίθανός λόγος που η Bugatti δεν «παίρνει» την όπισθεν (+video)

Είναι ορισμένα από τα προβλήματα που οι περισσότεροι από εμάς χαίρονται που δεν θα αντιμετωπίσουν ποτέ, μια και δεν προβλέπεται να αποκτήσουμε μια Bugatti Veyron.

Ο απίθανός λόγος που η Bugatti δεν «παίρνει» την όπισθεν (+video)

O ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης, που έχει βαφτεί με αυτή την ιδιαίτερη διχρωμία προφανώς για να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες των φίλων του, έχει τα δικά του «θέματα».

Ο YouTuber και λάτρης του αυτοκινήτου, James Lucas Condon, γνωστός και ως TheStradman, ανακάλυψε πρόσφατα ότι η κατοχή μιας Bugatti, έχει τα δικά της «ιδιαίτερα προβλήματα». Σύμφωνα με τον vlogger, η Bugatti Veyron του 2008 που έχει στην κατοχή του, δεν «παίρνει την όπισθεν» λόγω ενός σκασμένου –πίσω αριστερά- ελαστικού. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται για όλους εμάς, πρέπει να μάθουμε πως οι κατασκευαστές υπεραυτοκίνητων συχνά περιλαμβάνουν κάποια τέτοια προληπτικά μέτρα για να εμποδίσουν τους ιδιοκτήτες να κάνουν μεγαλύτερες ζημιές στα πολυτελή τους αυτοκίνητα.

Στο video φαίνεται πως ενώ το μοτέρ λειτουργεί, ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να επιλέξει την όπισθεν για να βγάλει το αυτοκίνητο από το parking αλλά δεν τα καταφέρνει, ενώ αντιθέτως το «D» εμπλέκεται κανονικά. Το προειδοποιητικό λαμπάκι του TPMS (Tire Pressure Monitoring System) ήταν αναμμένο στον πίνακα των οργάνων, πράγμα που σήμαινε ότι η δυσλειτουργία του ελαστικού, είχε εντοπιστεί από το σύστημα. Με την ευκαιρία, ο YouTuber βρέθηκε μπροστά στην «αλήθεια» του κόστους για την αντικατάσταση των ελαστικών του αυτοκινήτου του, που είναι μάλλον «τσουχτερή» μια και για μια νέα τετράδα, πρέπει να καταθέσει… 38.000 ευρώ (9.500 ευρώ το κάθε ένα)!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Αφήστε μια απάντηση