Μανουσάκης: Διαψεύδει την είδηση ότι βρέθηκε το κλεμμένο βαν της παραγωγής από το «Κόκκινο Ποτάμι»

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου έγινε γνωστό ότι το βανάκι βρέθηκε και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μανούσου Μανουσάκη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μανουσάκης: Διαψεύδει την είδηση ότι βρέθηκε το κλεμμένο βαν της παραγωγής από το «Κόκκινο Ποτάμι»

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό το ότι εκλάπη φορτηγό με εξοπλισμό από την παραγωγή της σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι”, με τον Μανούσο Μανουσάκη να κοινοποιεί την είδηση. 

Ο Μανούσος Μανουσάκης, σκηνοθέτης της σειράς μίλησε στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” και διέψευσε την συγκεκριμένη είδηση, σημειώνοντας πως βρέθηκαν μόνο κάποια από τα μηχανήματα που είχαν κλαπεί σε έναν χώρο, αλλά τα περισσότερα έχουν υποστεί ζημιές. Παράλληλα, τόνισε πως η αναζήτηση για το φορτηγό συνεχίζεται, καθώς είναι αδήρητη ανάγκη να βρεθούν όλα τα μηχανήματα που εκλάπησαν για να μπορέσουν να συνεχίσουν κανονικά.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Τα μηχανήματα βρέθηκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκια πεταμένα, κάποια σπασμένα, κάποια σε καλή κατάσταση, μέσα στις λάσπες και τη βροχή. Διασώσαμε ό,τι γινόταν. Κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε. Δεν αληθεύει αυτό. Παρακαλώ όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όπως μέχρι τώρα και τους ευχαριστούμε γιατί μαζί με την αστυνομία ψάχνουν»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Αφήστε μια απάντηση