Επιμένει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: Παρακολουθήσεις γίνονται – Αυτά που δεν θες να μάθει κάποιος τα λες από κοντά (Βίντεο)

Αίσθηση προκάλεσε μια δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μπαμπη Παπαδημητρίου προχθές, σχετικά με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων και την υπόθεση Ανδρουλάκη, ο οποίος κατέθεσε μήνυση ύστερα από απόπειρα παρακολούθησης μέσω του λογισμικού Predator.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, παραδέχτηκε – εμμέσως – παρακολουθήσεις τηλεφώνων, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Προειδοποίησε μάλιστα τον κόσμο και τους πολιτικούς να προσέχουν γιατί «τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους».

Συγκλονιστική ομολογια του βουλευτή της ΝΔ Μπαμπη Παπαδημητριου ότι γίνονται γενικευμένες παρακολουθήσεις κινητών στη χώρα.« Τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί και για διάφορους λόγους.Να προσέχετε.Ένας σοβαρός πολιτικος αρχηγός δεν συζητά σοβαρά θέματα στο κινητό του». pic.twitter.com/yK8PVElcwG
— Marka2 (@Marka2_) July 27, 2022

Σήμερα στον ΣΚΑΪ επανήλθε επιμένοντας στην αρχική του δήλωση.

«Πρέπει να το ξέρουν όλοι – και το ξέρουν – είναι πολλοί που κάνουν παρακολουθήσεις. Οι Αμερικάνοι είμαι βέβαιος ότι κάνουν, οι Τούρκοι… Και στην Ελλάδα και παντού. Τα κρατικά όργανα δίνουν μάχη να προστατευτούν τα τηλέφωνα όλων κι από τις εταιρείες, οι οποίες έχουν πολύ αυστηρούς περιορισμούς για το τι πρέπει να κάνουν και ελέγχονται γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Η προστασία των πολιτών και των πολιτικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να είναι αυξημένη. Πρέπει να είμαστε όμως ρεαλιστές, πράγματα που δεν θέλει να μάθει κάποιος τα λες από κοντά, δεν τα λες από τα τηλέφωνα».

Είναι η χώρα κωλ@χαν@@ο;Μείζον θέμα δημοκρατίας και διαφάνειας ανακύπτει εκ νέου με δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μπαμπη Παπαδημητριου «Οι Αμερικανοί είμαι βέβαιος ότι κάνουν παρακολουθήσεις στην Ελλάδα». pic.twitter.com/kpZVHw0cvK
— Marka2 (@Marka2_) July 28, 2022

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση