Δανάη Μπάρκα: Ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων έχει γίνει συνήθεια

Home / Showbiz / Δανάη Μπάρκα: Ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων έχει γίνει συνήθεια
Δανάη Μπάρκα: Ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων έχει γίνει συνήθεια
Πέμπτη, 28.7.2022, 19:21
Zappit@ZAPPIT_

“Όλα κρίνονται επί 100, όλοι εκφέρουμε άποψη για όλα, όλοι «πυροβολούμε» ανθρώπους χωρίς να σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσουμε” ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε συνέντευξη στη Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για την εποχή που διανύουμε κι όλα κρίνονται αλλά και το πως αντιμετωπίζει τα ενδεχόμενα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί για την ίδια.

Έχεις δώσεις θάρρος σε πολλές γυναίκες να κυκλοφορούν περήφανες με ό,τι σωματότυπο κι αν έχουν. Πιστεύεις ότι κάθε σου κίνηση πρέπει να «φιλτράρεται», αφού περνάς και πολλά μηνύματα;

Πιστεύω πως όλα θέλουν όριο. Ζούμε σε μία εποχή που ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων και η «εμπόλεμη ζώνη» έχουν γίνει συνήθεια. Όλα κρίνονται επί 100, όλοι εκφέρουμε άποψη για όλα, όλοι «πυροβολούμε» ανθρώπους χωρίς να σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσουμε. Χαίρομαι αν καταφέρνω και βοηθάω, αν και το θεωρώ αυτονόητο οι γυναίκες όπως και οι άνδρες να αγαπάνε τον εαυτό τους, όπως κι αν είναι. Χαίρομαι αν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν θάρρος από εμένα και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω. Ωστόσο, «μέτρον άριστον», όπως είπε και ο Κλεόβουλος.

Γράφονταν πολλά για εσένα από το ξεκίνημά σου. Ότι δεν θα μείνεις, ότι θα κοπεί η εκπομπή, ότι δεν θα ξεχωρίσεις. Πώς επιδρούσαν στη ψυχολογία σου;

Κάποιες φορές με στενοχωρούσαν, κάποιες άλλες δεν έδινα σημασία. Έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζει όλη η Γη γύρω από μια δουλειά, ούτε από τον εαυτό μου, οπότε προσπαθούσα να ασχολούμαι με άλλα θέματα και να μην επηρεάζομαι. Είμαι σε πλήρη επικοινωνία με τους ανθρώπους του καναλιού για ό,τι προκύπτει και υπάρχει μεγάλη αγάπη και αλληλοκατανόηση, άρα νιώθω ασφαλής.

Αφήστε μια απάντηση