Αυτό είναι το πέτρινο παραθαλάσσιο σπίτι που αγόρασε ο Brad Pitt

Αυτό είναι το πέτρινο παραθαλάσσιο σπίτι που αγόρασε ο Brad Pitt

Του Ιωσήφ Αβράμογλου  

Το ξεχωριστό αυτό σπίτι, που ο διάσημος σταρ αγόρασε προς 40 εκατομμύρια δολάρια βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα κοντά από ένα άλλο του σπίτι αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων και έτσι θα του δίνεται η ευκαιρία να πετάγεται εύκολα από το ένα στο άλλο. Επίσης κοντά είναι και η παραλία, μίας και ο ηθοποιός αγαπά ιδιαιτέρως τη θάλασσα.

Η επένδυση αυτή του Brad Pitt έρχεται τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie, με την οποία έχει έξι παιδιά. Είναι άγνωστο αν τελικά θα το χρησιμοποιήσει για δική του χρήση μαζί με τα παιδιά του ή για άλλον σκοπό.

Το Carmel-by-the-Sea είναι μιά παραθαλάσσια περιοχή, που βρίσκεται 480 χιλιόμετρα βόρεια του Los Angeles και 100 χιλιόμετρα νότια του San Francisco. Είναι μία πόλη με 3.500 κατοίκους στην οποία υπήρξε δήμαρχος και ο Clint Eastwood δύο χρόνια, μεταξύ 1986-88.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Αφήστε μια απάντηση