Θεοδωρικάκος: «Με ταλαιπωρεί μία ίωση» -Έμεινε για πάνω από μία ώρα στο ιατρείο της Βουλής

Για περισσότερο από μία ώρα έμεινε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο ιατρείο της Βουλής, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια αποχώρησε για το σπίτι του μετά από προτροπή των γιατρών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενώ μιλούσε στην Ολομέλεια, έκανε μία παύση καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από τον προεδρεύοντα να διακόψει την ομιλία του. Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρικάκος βγήκε από την αίθουσα και παρέμεινε για λίγα λεπτά της ώρας στο χώρο μεταξύ του περιστυλίου της Βουλής και των υπουργικών θεωρείων. Εκεί τον επισκέφθηκε ο Παύλος Πολάκης, προκειμένου να βεβαιωθεί πως είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρικάκος συνοδεύτηκε στο ιατρείο της Βουλής, παρότι διαμήνυε προς πάσα κατεύθυνση πως είναι καλά και δεν έχει κάτι.

Ο ίδιος είπε πως τον ταλαιπωρεί μια ίωση, τόνισε ωστόσο πως δεν πρόκειται για κορωνοϊό, καθώς έχει κάνει τρία PCR test και όλα είναι αρνητικά.

Ωστόσο, στη Βουλή υπήρξε έκδηλη ανησυχία μέχρι να μεταφερθεί ο κ. Θεοδωρικάκος στο ιατρείο, καθώς ακούστηκαν αναφορές από κάποιους πως του έπεσε το σάκχαρο και από κάποιους άλλους ότι του ανέβηκε η πίεση.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου για την αδιαθεσία που αισθάνθηκε

Λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός με ανάρτηση στο twitter επιβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του, επανέλαβε πως τον ταλαιπωρεί μια ίωση, ενώ ευχαρίστησε για τις ευχές.

Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της βουλής. Όλα καλά! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!

Στην αίθουσα της Ολομέλειας πάντως τα κόμματα ζήτησαν από τον προεδρεύοντα κ. Μπούρα να διακόψει για λίγο τη συνεδρίαση, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Αφήστε μια απάντηση