Σε άλλα χώρα Μητσοτάκης – Στυλιανίδης θα ήταν στον Εισαγγελέα μετά από αυτή την αποκάλυψη! Στη Δαδια και στον Έβρο αφησαν τα φράγματα χωρίς νερό

Μαίνεται η φωτιά στον Έβρο η οποία με το πέρασμά της έχει κάψει το ανεκτίμητο από πλευράς χλωρίδας και πανίδας δάσος της Δαδιάς.

Η φωτιά απειλεί τον πυρήνα του παρθένου δάσους, που αποτελεί καταφύγιο άγριας ζωής και φιλοξενεί την τελευταία αποικία μαυρόγυπα στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα και να σωθεί το δάσος, αλλά οι συνθήκες στην περιοχή είναι πολύ δύσκολες.

Περίπου 15.000 στρέμματα κάηκαν στη Δαδιά, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Και ενώ όλα τα ΜΜΕ μας μεταδίδουν ότι ο Χρήστος Στυλιανίδης, μετέβει στην περιοχή (μετά από 3 μέρες!) για να ενημερωθεί, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα του Εθνικού Πάρκου του Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε αφήσει τα φράγματα χωρίς νέρο και με 4 δασοφύλακες για 800.000 στρέμματα

Δήλωση που σοκαρει
Ο Μητσοτακης κι ο Στυλιανιδης εγκλημάτησαν στη Δαδια και στον Έβρο.
Αφησαν τα φράγματα χωρίς νερό.
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα του Εθνικού Πάρκου του Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου αποκαλύπτει το μπάχαλο του καθεστωτος Δαδια.

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση