Το Tesla της Unplugged Performance επιστρέφει στο Pikes Peak (+video)

Το ισχυρό αγωνιστικό Tesla Model S Plaid από την Unplugged Performance κατευθύνεται στο φετινό Pikes Peak International Hill Climb και πιθανότατα θα αποδειχθεί ένα από τα πιο γρήγορα EV της διοργάνωσης.

Το Tesla της Unplugged Performance επιστρέφει στο Pikes Peak (+video)

Το αγωνιστικό Tesla ολοκλήρωσε τις δοκιμές του στην πίστα Laguna Seca με τον Randy Pobst.

Η Unplugged Performance έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στο Pikes Peak, με ένα Model S Plaid, αλλά δεδομένου ότι οι παραδόσεις του ξεκίνησαν μόνο μερικές εβδομάδες πριν από την διοργάνωση, δεν μπόρεσε να το βελτιώσει, να το εξελίξει και να το δοκιμάσει. Δώδεκα μήνες μετά και στο αυτοκίνητο του 2022 έχουν γίνει αρκετές σημαντικές αναβαθμίσεις.

Οι βασικές αλλαγές, περιλαμβάνουν: Την τοποθέτηση ενός πολύ μεγαλύτερου μπροστινού splitter, μεγαλύτερους τροχούς, μαρσπιέ και πίσω αεροτομής. Στις αλλαγές που δεν φαίνονται να αναφέρουμε το νέο πακέτο αναρτήσεων και τα κεραμικά φρένα. Οι πρώτες δοκιμές έφεραν και τα πρώτα χαμόγελα αφού το αγωνιστικό Τesla πέτυχε ρεκόρ γύρου για ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη Laguna Seca.

Το περσινό Pikes Peak International Hill Climb ήταν μικρότερο σε απόσταση αφού το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής καλύφθηκε από πάγο και χιόνι. Το Model S Plaid της Unplugged Performance τερμάτισε με χρόνο 6:57,220”, (στη 10η θέση συνολικά).

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Αφήστε μια απάντηση