Νέο Honda CR-V: Στο δρόμο που χάραξε το καινούργιο Civic

To Honda CR-V θα περάσει σύντομα στην επόμενη γενιά του, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι θα ακολουθήσει την γενικότερη σχεδιαστική φιλοσοφία που εμφανίστηκε στο νέο Civic.

H Honda βάζει τις τελευταίες πινελιές για το νέο CR-V το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι, σε πρώτη φάση η αμερικάνικη έκδοσή του.

Από αυτή την έκδοση η ιαπωνική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη εικόνα-teaser με το εσωτερικό του αυτοκινήτου, υποσχόμενη περισσότερες αποκαλύψεις στις 12 Ιουλίου.

Η επίσημη αυτή φωτογραφία μας δίνει μία ξεκάθαρη εικόνα για το σαλόνι του αυτοκινήτου, το οποίο όπως είναι αναμενόμενο έχει σημαντικές επιρροές από το νέο Civic το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στην ευρωπαϊκή του έκδοση.

Τα σαλόνια των δύο αυτοκινήτων μοιάζουν αρκετά αλλά έχουν και κάποιες εμφανείς διαφορές. Το CR-V έχει την ίδια βασική διάταξη με την οθόνη infotainment να βρίσκεται τοποθετημένη ελεύθερη στο κέντρο του ταμπλό ενώ από κάτω υπάρχει η πολύ όμορφη σχεδίαση των αεραγωγών.

Οι διαφορές εντοπίζονται στην κεντρική κονσόλα, με τον επιλογέα ταχυτήτων να έχει αλλάξει θέση και μια σειρά από κουμπιά να βρίσκονται τοποθετημένα δίπλα του. Λείπουν επίσης και οι ποτηροθήκες που βρίσκονται στο ίδιο σημείο στο Civic, οι οποίες έχουν μετακινηθεί εμπρός από το υποβραχιόνιο.

Άλλες διαφορές που φαίνονται από αυτή την εικόνα είναι ένα ελαφρά διαφοροποιημένο επάνω μέρος του ταμπλό και τα ανασχεδιασμένα εσωτερικά των θυρών.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική σχεδίαση αλλά και την γενικότερη παρουσία του αυτοκινήτου, το νέο CR-V αναμένεται να είναι μία σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Η σχεδίαση θα ακολουθήσει και αυτή την φιλοσοφία του νέου Civic με ένα πιο λιτό και ώριμο σχήμα. Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για το αν θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις στα ήδη υπάρχοντα μηχανικά μέρη, αν και είναι σίγουρο ότι στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά με υβριδικά συστήματα.

Περισσότερα για το νέο Honda CR-V αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι, όπου θα υπάρξει και ξεκάθαρη εικόνα για το πότε θα το δούμε στις ευρωπαϊκές αγορές.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Αφήστε μια απάντηση