Θυμάστε τα παιδιά που έγιναν διάσημα από ελληνικές σειρές; – Δείτε πως είναι σήμερα

Έτσι τα παιδιά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και που έχουμε μεγαλώσει μαζί τους, μας κάνουν να φαίνεται δύσκολο πως τα χρόνια έχουν περάσει και ότι τα παιδιά αυτά δεν είναι πλέον παιδιά.

Θυμάστε τα παιδιά που έγιναν διάσημα από ελληνικές σειρές; – Δείτε πως είναι σήμερα

Θυμάστε τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι μαζί»; Ή την Κορίνα από το «Πατέρ ημών»;

Πολλές είναι οι τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική τηλεόραση και ακόμα και σήμερα προβάλλονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω και να σας παρουσιάσουμε τους μικρούς ηθοποιούς που γνώρισες πως είναι σήμερα.

Ήταν… άπιαστος στα αρχαία και υποδυόταν τον ρόλο του Μιλτιάδη στην επιτυχημένη σειρά του Mega. Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος (το πραγματικό του όνομα) είναι 30 ετών και είναι graphic designer.

Η γλυκιά και τσαχπίνα θα μπορούσαμε να πούμε, κόρη του Κώστα Καρρά στην κωμωδία Πάτερ ημών, Κορίνα Δαμουλιάνου, σήμερα είναι 37 ετών και παραμένει το ίδιο όμορφη και γλυκιά, όπως ήταν στην παιδική της ηλικία.

Τον Σάββα Σαλίπα, τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε ως Γιαννάκη στο «Ευτυχισμένοι Μαζί». Όλοι θυμόμαστε τις απρόσμενες και αναπάντεχες ατάκες που μας έκαναν να «λιώνουμε» στα γέλια. Ο ίδιος σήμερα είναι 22 ετών και πάθαμε πλάκα μόλις τον είδαμε.

Η μία από τις δύο κόρες της οικογένειας Μαυροτσούκαλου στη σειρά, Φίφη ή όπως είναι το πραγματικό όνομά της, Εύα Δαέλη, σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική, αφού ύστερα από την επιτυχία της συνέχισε την πορεία της στο θέατρο αλλά και την τηλεόραση.

Αφήστε μια απάντηση