Αρμέγουν καλά την “αγελάδα” του Δημοσίου! Παράταση της θητείας τους άλλα 2 χρόνια ζητάνε στο ΕΣΡ από τον Μητσοτάκη! Οχι του Αλέξη Τσίπρα

(Παρήγαγαν πολύ … έργο, αυτά τα 6 χρόνια και) Στόχο να παραμείνουν στις θέσεις και για άλλα δύο χρόνια έχουν τα μέλη του ΕΣΡ. Η θητεία των 7 από τα 9 μέλη λήγει στις 24 Νοεμβρίου του 2022 και συμπίπτει με το χρόνο που θα έχουν ολοκληρωθεί οι εκλογές και θα έχει συγκροτηθεί Κυβέρνηση. Μαζί με τη λήξη της θητείας τους θα σταματήσουν να λαμβάνουν και τα επιπλέον χρήματα που συνοδεύουν τις θέσεις και γίνεται μια προσπάθεια, σε επικοινωνία με την Κυβέρνηση-και ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση αδιαφορεί να εξασφαλίσουν ένα είδος παράτασης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του προς τον Πρόεδρο της Αρχής Αθανάσιο Κουτρομάνο, ζητώντας την παραίτησή του,εξαιτίας της παραδοχής από τον ίδιο παρέμβασης στο ζήτημα της απουσίας πολιτικής πολυφωνίας.Ο Πρόεδρος του ΕΣΡ, όμως,παρέμεινε στη θέση του, έχοντας την σύμφωνη γνώμη των μελών που ορίστηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: typologies.gr

Χάρης Ζ.Κάποτε με έλεγαν “Ιανό”. Κάπου αλλού με είπαν “α-χειρο-ήθη”. Αλλού “κ Διευθυντή”…
– Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;;
– Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο…
( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ – Τζακ Νίκολσον )
Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον … Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι … πολλά “όργια σε αυτήν την βίλλα”!).

Αφήστε μια απάντηση