Οδηγώντας προς ένα καλύτερο μέλλον με τα Matchbox (+video)

, εστιάζουμε στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συσκευασιών που είναι καλύτερες για τον πλανήτη μας, ενσωματώνοντας πιο βιώσιμα υλικά καιστρατηγικές διαχείρισης προϊόντων με επίκεντρο την προστασία του περιβάλλον και κυκλικού σχεδιασμού»

Η Mattel ανακοίνωσε την ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων Matchbox, συνεπής στη δέσμευσή της να πετύχει 100% ανακυκλωμένα, ανακυκλώσιμα ή βιολογικής προσέλευσης πλαστικά υλικά σε όλα τα προϊόντα και τις συσκευασίες της έως το 2030.

δήλωσε η Pamela Gill-Alabaster,Head of Global Sustainability στη Mattel και πρόσθεσε:

Η Mattel διευρύνει την γκάμα βιώσιμων προϊόντων της με το αυτοκινητάκι Matchbox Tesla Roadster κατασκευασμένο από 99% ανακυκλωμένα υλικά

αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας να επιτύχουμε 100% ανακυκλωμένα, ανακυκλώσιμα ή βιολογικής προσέλευσης πλαστικά υλικά σε όλα τα προϊόντα και τις συσκευασίες μαςέως το 2030και να δημιουργήσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για την επόμενη γενιά

Το 2021, τα Matchbox ανακοίνωσαν τη δέσμευσή τους «Οδηγώντας Προς Ένα Καλύτερο Μέλλον»με στόχο όλα τα αυτοκινητάκια, τα σετ παιχνιδιού και οι συσκευασίες να κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένα, ανακυκλώσιμα ή βιολογικής προσέλευσης πλαστικό, έως το 2030.

Για να υποστηρίξει αυτόν τον σκοπό, η μάρκα παρουσίασε το Matchbox Tesla Roadster, το πρώτο αυτοκινητάκι κατασκευασμένο από 99% ανακυκλωμένα υλικά και πιστοποιημένο ως Carbon Neutral (ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα).

Η Mattel είναι η πρώτη εταιρεία παιχνιδιών που περιλαμβάνει σε επιλεγμένα προϊόντα Matchbox ανανεώσιμα πολυμερή, πιστοποιημένα από το πρόγραμμα “Trucircle” της εταιρίας Sabic. Φέτος, τα Matchbox παρουσιάζουν περισσότερα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον, αντικατοπτρίζοντας τον πραγματικό κόσμο, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουν το “πράσινο”παιχνίδι με:

Νέα ηλεκτρικά οχήματα (EV) από brands όπως BMW, Nissan, Honda και άλλα.
Νέο φορτηγό ανακύκλωσης κατασκευασμένο από 80% βιολογικής προσέλευσης πλαστικά υλικά πιστοποιημένα από το ISCC (προσέγγιση ισορροπίας μάζας).
Σετ παιχνιδιών Action Drivers κατασκευασμένα από τουλάχιστον 40% βιολογικής προσέλευσης πλαστικά υλικά πιστοποιημένα από το ISCC (προσέγγιση ισορροπίας μάζας).
Προϊόντα σχεδιασμένα για ανακύκλωση, όπως η ενσωμάτωση e-waste απορριμμάτων που αφαιρούνται εύκολα και ανακυκλώνονται, σε όλα τα σετ παιχνιδιού ActionDrivers και στο νέο φορτηγό ανακύκλωσης.
Ενημερωτικό βίντεο για τους γονείς ώστε να εκπαιδεύσουν τα παιδιά σχετικά με τα οφέλη των ηλεκτρικών οχημάτων (EV).

Η Mattel περιλαμβάνει πιστοποιημένα ανανεώσιμα πολυμερή από το πρόγραμμα “Trucircle” σε μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, ξεκινώντας από τα προϊόντα Matchbox. Η Mattel είναι η πρώτη εταιρεία παιχνιδιών που συνεργάζεται με την εταιρία χημικών Sabic, σε μια προσέγγιση ισορροπίας μάζας -που έχει σχεδιαστεί για να επιστρέψει την πρώτη ύλη από ανανεώσιμες πηγές δεύτερης γενιάς σε νέες υψηλής ποιότητας πλαστικές εφαρμογές.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Αφήστε μια απάντηση