Τρία μίλια: Ο εφιάλτης επιστρέφει για τη Φωτεινή – Ο Βασίλης στη Δρακόνησο συμμαχεί με τον Στέφανο

Η Φωτεινή έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εφιάλτη της. Πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της, τον Βασίλη, ο οποίος φτάνει στη Δρακόνησο και συμμαχεί με τον Στέφανο…

Τρία μίλια: Ο εφιάλτης επιστρέφει για τη Φωτεινή – Ο Βασίλης στη Δρακόνησο συμμαχεί με τον Στέφανο

Η καθημερινή κοινωνική σειρά του Star «Τρία μίλια» ολοκληρώνεται για φέτος με μια αναπάντεχη εξέλιξη.

Η καθημερινή κοινωνική σειρά «Τρία μίλια» οδεύει σιγά-σιγά προς το μεγάλο φινάλε για τη φετινή σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου πρόκειται να παρακολουθήσουμε την Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 17.30 και επιφυλάσσει αναπάντεχες εξελίξεις.

Μία από αυτές που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα έχει στο επίκεντρο τη γιατρό Φωτεινή Θεοδώρου. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην κοπέλα κάποια από τα επιχειρηματικά σχέδια που έχει στο μυαλό του. Αυτό που προηγείται είναι να ξαναχτίσει την καμένη κλινική, στην οποία θα γινόταν διευθύντρια.

Η παραπάνω εξέλιξη χαροποιεί τη Φωτεινή, η οποία βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον της στη Δρακόνησο.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος ξεκινά να αναζητά με γοργό ρυθμό επενδυτές για το φιλόδοξο εγχείρημα του και όταν διαβάζει ένα άρθρο για τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της χρονιάς, αποφασίζει να τηλεφωνήσει και να προτείνει συνεργασία σε έναν από αυτούς, χωρίς όμως να γνωρίζει το κοινό παρελθόν του με τη Φωτεινή…

Πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της, τον Βασίλη, ο οποίος αποδείχθηκε ταξικός και γι’ υτόν τον λόγο η Φωτεινή αναγκάστηκε να αναζητήσει μια ανάπαυλα, μακριά από την Αθήνα, κάνοντας νέα αρχή, σε αχαρτογράφητα νερά. Ο Στέφανος, λοιπόν, προσπαθεί να πείσει τον Βασίλη να επενδύσει στην κλινική του.

Ο τελευταίος είναι διστακτικός στην αρχή, αλλά ο Στέφανος βρίσκει τα κατάλληλα λόγια και τον πείθει να επισκεφθεί το νησί και να συζητήσουν για όλα. Όπως και γίνεται.

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος ανακοινώνει στη Φωτεινή και στον Μιχάλη τα σχέδια του για την αναστήλωση της κλινικής, καθώς και ότι πρόκειται να έρθει πολύ άμεσα στο νησί ένας επενδυτής.

Οταν αναφέρει το όνομα του Βασίλη, η Φωτεινή και ο Μιχάλης χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Και αυτό γιατί η γυναίκα βλέπει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής της τον Βασίλη, να επιστρέφει και να την κυνηγά πλέον στη Δρακόνησο.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Φωτεινή προσπαθεί να σκεφτεί έναν τρόπο για να αποφύγει οποιαδήποτε συνάντηση μαζί του, χωρίς να χρειαστεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του Στέφανου.

Ο Μιχάλης προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι δεν έχει κανέναν ‘λόγο να ανησυχεί, καθώς είναι μαζί και έτσι θα το αντιμετωπίσουν, αλλά εκείνη δεν μπορεί να ξεπεράσει το πόσο κακοποιητικός υπήρξε απέναντι της και πιστεύει πως η παρουσία του στη Δρακόνησο θα της ξυπνήσει τις δραματικές στιγμές που έζησε στο πλευρό του!

Πηγή:MYTV

Αφήστε μια απάντηση