Τα λόγια αυτών των ζωδίων είναι «γροθιά στο στομάχι»

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είσαι ειλικρινής και να είσαι αγενής. Συχνά, είναι καλύτερα να κρατάς για τον εαυτό σου μερικές σκέψεις. Π.χ. αν δεν συμφωνείς απόλυτα με τις επιλογές ζωής ενός φίλου, πιθανόν να μην είναι πάντα καλή ιδέα να του/της το πεις. Από τη μία πλευρά, αν είσαι ένας άμεσος και ειλικρινής άνθρωπος, οι άλλοι σε εμπιστεύονται για να σου ανοίξουν την ψυχή τους και να πουν αυτά που τους απασχολούν, από την άλλη όμως, κάποιοι άλλοι ίσως θεωρήσουν αγενή και σκληρά αυτά που λες. Είναι πράγματι σημαντικό να είσαι ειλικρινής, αλλά είναι επίσης σημαντικό να είσαι προνοητικός στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους. Κάθε ζώδιο έχει τον τρόπο του να «ανοίγεται» με τους ανθρώπους, αλλά μερικά ζώδια έχουν την τάση να σου πουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους, ανεξάρτητα με το πώς νιώθεις.

Δεν θα σε καλοπιάσουν και θα σου πουν ό,τι έχουν χωρίς περιστροφές

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που τα λόγια τους είναι «γροθιά στο στομάχι» και θα σου πουν ό,τι έχουν χωρίς περιστροφές και χωρίς να ενδιαφέρονται πώς θα νιώσεις…

Ένας Κριός δεν έχει και τον καλύτερο έλεγχο στη γλώσσα του, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, αφού συχνά λέει πράγματα τα οποία είναι εμφανώς προσβλητικά. Είναι ανταγωνιστικό ζώδιο, αναζητά διαρκώς τη δύναμη και την ταχύτητα και εκτιμάει πολύ την αυτάρκεια και την αυτοδυναμία. Όταν πρόκειται να προσφέρει εποικοδομητική κριτική, δεν φοβάται να εκφράσει αυτά που σκέφτεται. Ωστόσο, μερικές φορές γίνεται πολύ απότομος στον τρόπο που κριτικάρει τους άλλους. Ειδικά όταν είναι αναστατωμένος ή αγχωμένος μπορεί να πει κάποια πράγματα που θα τα μετανιώσει. Οπότε, καλύτερα να προσέχεις αυτό το ζώδιο όταν είναι θυμωμένο, αφού δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να διστάσει να σε πληγώσει με τα λόγια του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση