Σασμός: Η Θοδώρα συνάντησε τον Καραπάνο κι έγινε «είδωλο» στο twitter για μια ατάκα της!

Η συνάντηση με την Καραπάνο και η βόλτα δίνοντας της τριαντάφυλλο σχολιάστηκε πολύ στο twitter ενώ την «έχρισαν» είδωλο όταν στο καφενείο και ενώπιον όλων αποκάλυψε πως τον συνάντησε την ώρα που στις ειδήσεις ήταν πρώτο θέμα!

Σασμός: Η Θοδώρα συνάντησε τον Καραπάνο κι έγινε «είδωλο» στο twitter για μια ατάκα της!

Σασμός: «Γονάτισε» το twitter με τις ατάκες της Θοδώρας!

Ο δε Παντελής προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά την ατάκα της πως από κοντά ο Καραπάνος είναι πιο γοητευτικός και πως η τηλεόραση τον αδικεί.

Δες τα σχόλια στη gallery

Σήμερα

Ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη.

Ο Σταύρος ενημερώνει την Αργυρώ πως είτε εκείνος είτε η Άσπα υπάρχει η πιθανότητα να είναι συμβατοί δότες. Ο παπα – Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου.

Τα πάντα είναι έτοιμα και η στιγμή πλησιάζει! Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

Αφήστε μια απάντηση