Γιάννης Σκαφτούρος: Συγκλονίζει η κόρη του – “Θα μας σκότωναν όλους αν δεν έβρισκαν τον πατέρα μου”

Δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα ο Γιάννης Σκαφτούρος, στο εξοχικό του σπίτι στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Ο 55χρονος βρισκόταν εκεί για τις διακοπές του Πάσχα μαζί με την οικογένειά του και κατά τη διάρκεια της δολοφονικής ενέδρας τραυματίστηκε η 22χρονη κόρη και ένας 45χρονος συμπέθερός του.

Η Κατερίνα Σκαφτούρου μίλησε στο protothema.gr και τον Κώστα Στάμο για όσα έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας και συγκλόνισε.  

«Εγώ είδα 3 άτομα με καλάσνικοφ. Η μητέρα μου θυμάται 4 άτομα. Ήμασταν σε πανικό. Ούτε μηχανή ακούσαμε, ούτε τίποτα. Πήδηξαν από το φράχτη, μας είπαν ‘πέστε κάτω’ και φώναζαν ‘Γιάννη Γιάννη’. Αν δεν τον έβρισκαν θα μας σκότωναν όλους. Ήρθαν για να σκοτώσουν χωρίς να σκεφτούν τις παράπλευρες απώλειες», περιγράφει η κόρη του 55χρονου επιχειρηματία και θυμάται πως εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα δίπλα στον πατέρα της βρισκόταν ο μόλις 3 ετών ανιψιός της.

«Όλα έγιναν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Ήρθαν πεζοί και άρχισαν να μας γαζώνουν. Ο πατέρας μου σηκώθηκε, απομακρύνθηκε από εμάς και τον σκότωσαν. Τέλος. Ούτε πυρά ανταπέδωσε κανείς από εμάς. Στην αρχή νομίζαμε πως είναι αστυνομικοί που μας έκαναν έφοδο», συνέχισε. 

Αφήστε μια απάντηση