Ψυχρολουσία στο Μαξίμου! Κάτοικος Εύβοιας προς Τσίπρα: «Μετά τα 8.500 χιλιάρικα ο Μητσοτάκης θα κάνει αίτηση και για κοινωνικό τουρισμό» (Video)

Ψυχρολουσία πρωί πρωί στο Μαξίμου από κάτοικο της Εύβοιας! Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Β. Εύβοια, την οποία είχαν φροντίσει να “ενοχοποιήσουν” προακταβολικά στη ΝΔ φανερώνοντας τον πανικό που τους έχει καταλάβει, ο Αλέξης Τσίπρας είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα στιχομυθία με κάτοικο στο λιμάνι της Αρκίτσας πριν την αναχώρησή του για την περιοδεία στην Βόρεια Έυβοια, όπου κόσμος συγκεντρώθηκε για να τον υποδεχτεί.

Συνομιλώντας με τους παρευρισκόμενους ένας από του πολίτες πλησίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας καυστικά τα 8.500 χιλιάδες ευρώ που έλαβε ως επιδότηση για την αγροτική του δραστηριότητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας με σαρκασμό είπε «τα 8.500 χιλιάρικα του λείπανε».

Τότε ο κάτοικος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός «τώρα ετοιμάζει αίτηση για κοινωνικό τουρισμό». Με τον Αλέξη Τσίπρα να σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός «θα φτιάξει ένα πρόγραμμα για τη Μύκονο για κοινωνικό τουρισμό γιατί εδώ δεν έρχεται αυτός» εννοώντας την Εύβοια.

Πηγή: avgi.gr

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση