Ουρές για ένα εισιτήριο του Άρης-ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (photo)

Ουρές έχουν σχηματιστεί από το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης για το ντέρμπι που θα κρίνει την έξοδο στην Ευρώπη, ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ! Μάλιστα βρέθηκε κόσμος πριν καν ανοίξουν τα εκδοτήρια (άνοιγαν στις 10 το πρωί).

ΠροηγούμενοΕκπρόσωπος Τύπου ΝΔ: «Η 12χρονη κόρη μου έλαβε μήνυμα να ψηφίσει στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ»

Από χθες με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης τόνισε ότι “Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνιστά στον κόσμο της ομάδας μας να εξασφαλίσει -το συντομότερο- μια θέση στο Κλ. Βικελίδης (η ARIS F.C. Boutique θα είναι ανοιχτή την ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 μέχρι την έναρξή του τόσο από την μπουτίκ όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου)”, ενώ ζήτησε μεταξύ άλλων:

“Οι φίλαθλοι της ομάδας μας να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες (18:00) πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού (20:00). Ενισχύουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας και προστατεύουμε το «σπίτι» μας από κάθε απρόοπτο. Να παραδώσουμε για μια ακόμη φορά μαθήματα υποδειγματικής φίλαθλης συμπεριφοράς, όπως εμείς ξέρουμε. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από το αντεβού! Ομάδα και κόσμος, μια «γροθιά», θα κατακτήσουμε τη νίκη που θέλουμε!

Αφήστε μια απάντηση