Νέα οργισμένα μηνύματα Πισπιρίγκου- Δασκαλάκη: «Λες ό,τι λες σε μία μάνα που έχει χάσει 2 παιδιά»

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, η οποία και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο από την πρώτη κιόλας στιγμή και μόλις άνοιξε η υπόθεση μετά και τον τελευταίο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Νέα οργισμένα μηνύματα Πισπιρίγκου- Δασκαλάκη: «Λες ό,τι λες σε μία μάνα που έχει χάσει 2 παιδιά»

Πάτρα: Το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαΐου τηλεοπτικό ρεπορτάζ έφερε στο φως νέα μηνύματα μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, τα οποία και μαρτυρούν τα προβλήματα στη σχέση τους. 

Ρεπορτάζ της εκπομπής T- live έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα μηνύματα, που είχε ανταλλάξει ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες μόνο ημέρες πριν από την μεγάλη ανακοπή της Τζωρτζίνας, η οποία και πλέον έχει χάσει την ζωή της. Τα μηνύματα περιλαμβάνουν ύβρεις, με το ζευγάρι να μην διστάζει να βάζει το παιδί ανάμεσα στις δικές τους διαμάχες.

Ρούλα: Κοίτα ποιος μιλάει, ο πρώτος διδάξας. Έχει μπερδευτεί το παιδί, μην της χαλάς την ψυχολογία της. Επιτέλους άσε την να ηρεμήσει μόνη της. Το έκλεισε, το λες και μόνος σου.

Μάνος: Βέβαια, γιατί δεν της είπες ότι η μάνα της (…) με άλλον.

Ρούλα: Πες την αλήθεια στο παιδί ρε. Αν έχεις λίγο ίχνος τσίπας ντροπή σου. Ακόμα και τώρα πες την αλήθεια στο παιδί. Δε ντρέπεσαι καθόλου που ακόμη και τώρα λες ψέματα; Τα κάνει όλα όπως θες εσύ.

Μάνος: Ξέρεις τι θα κάνεις, δε θα χάσεις.

Ρούλα: Να μη με άφηνες αν ήξερες.

Μάνος: Έτσι όπως το χεις κάνει, λίγα χρόνια ακόμη του δίνω και θα σε καταλάβει. Να (…) εγώ στη δουλειά και εσύ στην πράξη. Και να την παρατάς κιόλας για να πας να (…)

Ρούλα: Είδες μωρέ πώς αντιστρέφονται οι όροι καμιά φορά; Λέγε ό,τι θες, λεγε. Το έχει και ο συνάδελφός σου ο Καρράς… Τράβα το δρόμο σου και άσε μας ήσυχες.

Μάνος: Εγώ λυπάμαι και πάρα πολύ, που άλλο νόμιζα και άλλο ήσουν.

Ρούλα: Είδες μωρέ, κρίμα. Άντε γεια σου τώρα, μου τελείωσες. Ούτε να παίξω μαζί σου δε μου βγαίνει πλέον. Μόνο λύπηση. Που λες ό,τι λες σε μία μάνα που έχει χάσει 2 παιδιά. Γιατί μας έκανες την αγάπη, αηδία πλέον

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Αφήστε μια απάντηση