Η Δικαιοσύνη βρίσκει τους ανώτατους εισαγγελικούς λειτουργούς που τόσο έχει ανάγκη …

Σε αντεισαγγελέα Εφετών προήχθη η γνωστή εισαγγελική λειτουργός Βικτωρία Μαρσιώνη, με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου. Πρόκειται για την μέχρι πρότινος εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, που όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr, διατηρούσε λογαριασμό στο facebook με το ψευδώνυμο Naya Vernikou στον οποίο αναρτούσε προσβλητικά και χλευαστικά σχόλια σε βάρος της Δικαιοσύνης «στοχοποιώντας» και συναδέλφους της. Η αποκάλυψη προκάλεσε την παρέμβαση της τότε εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, η οποία έδωσε εντολή για πειθαρχικό έλεγχο σε βάρος της εισαγγελέως Μαρσιώνη.

Η κ.Μαρσιώνη ήταν κατά το παρελθόν αθλητική εισαγγελέας Πειραιά, η οποία εμφανιζόταν σε αναρτήσεις στο Facebook, στις VIP θέσεις του σταδίου Καραΐσκάκη μαζί με τον διευθυντή του σταδίου Βασίλη Βασιλειάδη, ποζάροντας μπροστά στο κύπελλο του Ολυμπιακού.

Οι αναρτήσεις της είχαν ως αποτέλεσμα να κριθεί από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Δικαστήριο του Αρείου Πάγου τον Ιανουάριο του 2021 ως ένοχη για την προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης.

Πηγή: documentonews.gr

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση