Η οικογενειοκρατία στη ΝΔ καλά κρατεί… αρκεί να σε λένε Μητσοτάκη! Νέο «άδειασμα» Οικονόμου σε Άδωνη για το «βόλεμα» της κόρης του σε εταιρεία που εκμεταλλεύεται το Ελληνικό (vid)

Το νέο «άδειασμα» του Γιάννη Οικονόμου στον Άδωνι Γεωργιάδη ζημιώνει την κυβέρνηση, καθώς όχι μόνο βγαίνουν στην επιφάνεια εσωκομματικές τριβές, αλλά αποτελεί και μία απόδειξη ότι στη Νέα Δημοκρατία η αδιαφάνεια και οικογενειοκρατία «βασιλεύουν».

Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε, και ήδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου επεφύλασσε νέο «άδειασμα» στον Άδωνη Γεωργιάδη αναφορικά με την πρόσληψη της κόρης της Ευγενίας Μανωλίδου, της συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης, στο Ελληνικό – κάτι που αποδεικνύει τα όσα ακούγονται και μάλιστα από τον χώρο της Δεξιάς σχετικά με τις αιχμές, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, και τις κόντρες φόρα παρτίδα στο εσωτερικό της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε και σήμερα, Παρασκευή στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, για το αν «είναι ηθικό να προσλαμβάνεται συγγενικό πρόσωπο ενός υπουργού σε επένδυση που εξαρτάται από τις δικές του υπουργικές αποφάσεις;». Αυτή τη φορά όμως ο δημοσιογράφος στην ερώτησή του διευκρίνισε αν ο κος Οικονόμου, έμαθε τις σχετικές λεπτομέρειες που προ ημερών ισχυρίστηκε ότι δεν είχε.

Υπενθυμίζεται πως η ακριβής απάντηση του Γιάννη Οικονόμου την Δευτέρα ήταν «δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης οπότε δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο».

-Διαβάστε: Προνόμιο μόνο οικογένειας Μητσοτάκη το βόλεμα γόνων! Καμιά κάλυψη και επικό “άδειασμα” Γιάννη Οικονόμου στον Άδ Γεωργιάδη για την πρόσληψη της κόρης του στην εταιρεία που εκμεταλλεύεται το Ελληνικό!

Ο ίδιος δημοσιογράφος πρόσθεσε «και θα ήθελα, σε συνδυασμό και με την πρόσληψη του υιού του Πρωθυπουργού στο πλευρό ευρωβουλευτή, του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, να ρωτήσω τι μήνυμα δίνετε περί διαφάνειας και οικογενειοκρατίας από την Κυβέρνηση;».

Τότε, ο Γιάννης Οικονόμου, διαχώρισε τεχνηέντως τις δύο περιπτώσεις «σε ό,τι αφορά στο δεύτερο σκέλος της ερώτησής σας, δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω από τη δήλωση που έκανε στην εφημερίδα σας ο εργοδότης του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει συζήτηση μετά από αυτό» είπε αναφορικά με το «βόλεμα» του Μητσοτάκη Junior.

Ωστόσο η χαριστική βολή στον Άδωνι Γεωργιάδη δόθηκε σε δεύτερη φάση, όπου ο Γιάννης Οικονόμου παρέπεμψε στην απάντηση που είχε δώσει λίγες μέρες πριν και δήλωσε, «και σε ό,τι αφορά το πρώτο, δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε σχέση με την απάντηση που σας είχα δώσει την προηγούμενη φορά».

Πηγή: avgi.gr

Evina K.

Αφήστε μια απάντηση