Αιγάλεω: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φώναζε ο άνδρας που «καρφώθηκε» με ΙΧ σε κατάστημα στο River West

Μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία σήμερα το πρωί στο Αιγάλεω, καθώς άνδρας καρφώθηκε με το ΙΧ του σε κατάστημα, στο εμπορικό κέντρο River West.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας προσέκρουσε με το αυτοκίνητο στην τζαμαρία και σταμάτησε. Αμέσως μετά την πρόσκρουση προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο. Στη συνέχεια, αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. «Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το συμβάν αντιμετωπίζεται ως τροχαίο που προκλήθηκε από άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διατάχθηκε ο εγκλεισμός του.

Το ΙΧ που οδηγούσε και με το οποίο έπεσε στη βιτρίνα του καταστήματος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ήταν νοικιασμένο. Άλλες πάλι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα που οδηγούσε μία γυναίκα.

Φωτογραφίες: INTIMENEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση