Survivor: Καφετζής – Μπάρτζης! Έτσι ξεγελούσαν την πείνα τους στον Άγιο Δομίνικο

Για όλους και όλα μίλησε στη νέα του συνέντευξη ο James Καφετζής ο οποίος γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα κατά τη συμμετοχή του στο Survivor 4. Το μεγαλύτερο “δώρο” ωστόσο για εκείνον ήταν η Γνωριμία του με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Survivor: Καφετζής – Μπάρτζης! Έτσι ξεγελούσαν την πείνα τους στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: O James Καφετζής “ξαναχτυπά” με νέες δηλώσεις για τον Άγιο Δομίνικο και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στο ριάλιτι..

Κατάφερες να βρεις φαγητό από κάπου;

Η αλήθεια είναι ότι όλοι ψάχναμε να βρούμε φαγητό. Ειδικά όταν φεύγαμε από την παραλία για να πάμε σε κάποιο αγώνισμα, ήμασταν όλοι με τα μάτια ανοιχτά. Η Άννα Μαρία είχε βρει κάποια στιγμή ένα σάπιο μήλο, το οποίο μοιράστηκε μαζί μου. Ο Νίκος, από την άλλη, τον πρώτο μήνα είχε αρρωστήσει και έπαιρνε αντιβίωση. Ο γιατρός λοιπόν του έδινε μια μπανάνα πριν πάρει το χάπι. Τα μέτρα ήταν πολύ αυστηρά και δεν μπορούσε να την πάρει μαζί του στην παραλία. Έτρωγε λοιπόν τη μισή και κρατούσε την υπόλοιπη στο στόμα του. Ερχόταν σε εμένα, την έβγαζε καιμου την έδινε να τη φάω.

Και κάπως έτσι ξεγελούσατε την πείνα σας…

Ό,τι κι αν φας δεν σε κρατάει. Για να καταλάβεις πόσο μεγάλη ήταν η πείνα, η παραγωγή μάς έδινε οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα για να πλένουμε τα δόντια μας πρωί και απόγευμα. Εγώ με τον Νίκο λοιπόν τρώγαμε την οδοντόκρεμα για να αλλάξει λίγο η γεύση στο στόμα μας. Για αυτό λέμε συχνά ότι οι δύο πρώτοι μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι.

Σε ενόχλησε που έβλεπες εκείνη την περίοδο να μπαίνουν στο παιχνίδι καινούριοι παίκτες;

Εννοείται. Το περιμέναμε ότι θα μπουν κάποιοι, όχι όμως τόσο πολλοί. Στην ουσία έφευγε ένας παίκτης και έμπαιναν δύο. Ξενερώναμε όλοι.

Όταν ο Γιώργος Ταβλαδάκης μπαίνοντας στο παιχνίδι σάς ενημέρωσε ότι στην Ελλάδα ήσασταν οι πιο μισητοί παίκτες, πώς αντιδράσατε;

Επηρεαστήκαμε. Περισσότερο από όλους ο Νίκος. Εκείνη την εβδομάδα ήταν χάλια και προσπαθούσαμε να τον μαζέψουμε. Στον Ταβλαδάκη είπαμε ότι ακόμα κι αν ισχύει αυτό το πράγμα δεν είχε λόγο να μας το πει, γιατί αυτός ήταν που ισχυριζόταν ότι η παραγωγή τούς απαγορεύει να μεταφέρουν πληροφορίες. Ευτυχώς, μετά το κλίμα άλλαξε και, από ό,τι είδα, ο κόσμος με συμπάθησε πολύ.

Πώς εξηγείς αυτή τη συμπάθεια του κοινού στο πρόσωπό σου;

Νομίζω ότι με είδαν σαν τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Ο κόσμος ακούγοντας «Survivor» περιμένει να δει γυμνασμένους παίκτες, που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Εμφανίστηκα λοιπόν εγώ με την κοιλίτσα μου και ήταν πιο εύκολο για κάποιον να ταυτιστεί μαζί μου. Παράλληλα ήμουν ο εαυτός μου και προώθησα κάποιες βασικές αρχές, που πρέπει να είναι αυτονόητες, όπως η φιλία. Εμείς οι τρεις (σ.σ. εννοεί τον εαυτό του, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη) μέσα στο παιχνίδι δεν πουλήσαμε ποτέ ο ένας τον άλλο.

Πηγή: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΚ!

Αφήστε μια απάντηση