Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της και η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους

Καλεσμένη στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλους και για όλα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε μια σπάνια εξομολόγηση, μίλησε για τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία εννέα χρόνια.

«Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος και η κολλητή μου φίλη. Ο Ανδρέας χωρισμένος και εγώ ελεύθερη. Βγήκαμε 2-3 φορές για φαγητό… Η ευγένειά του. Όλο αυτό το γοητευτικό, με κέρδισε. Είμαι λίγο κτητική μαζί του. Δεν έχει πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι. Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε “α τι ωραία”! Γνωριστήκαμε και αρκετά ώριμοι άνθρωποι. Με εμπιστεύεται. Είμαστε μαζί εννιά χρόνια.

Ο Ανδρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Στην πρώτη καραντίνα, δεν πέρασα πολύ καλά… Έπεσα πάρα πολύ και ήθελα συνέχεια να κοιμάμαι. Εκείνη την περίοδο έφτιαξα 4 παζλ.

Του Ανδρέα δεν του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο συχνά από εκείνον. Είμαστε όμως καλά» είπε η Έλενα για τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και την πρώτη καραντίνα» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Αφήστε μια απάντηση