“Ό,τι να ‘ναι κυριολεκτικά”: Στήνουν εμβολιαστικό κέντρο υπερηλίκων στο…Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” με παιδιάτρους να κάνουν τους εμβολιασμούς

Μπάχαλο επικρατεί στον σχεδιασμό για τους εμβολιασμούς ηλικιωμένων, τόσο για τη λειτουργία της περίφημης πλατφόρμας, όσο και για την οργάνωση της διαδικασίας.

Την ιδια ώρα, υγειονομικοι αναφέρουν οτι δεν έχουν καμία ενημέρωση για την εκκίνηση της διαδικασίας τις επόμενες ημέρες.

Χαρακτηριστικό της ανοργανωσιάς που επικρατεί είναι η αναφορά του γ.γ της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτη Παπανικολάου, ο οποιος σε ανάρτηση του στο Twitter αναφέρει τα εξής: «Έκπληκτοι γιατροί του νοσοκομείου παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” έμαθαν πριν λίγο πως τις προσεχείς μέρες στο νοσοκομείο θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο … υπερηλίκων που θα τους εμβολιάζουν … οι παιδίατροι του νοσοκομείου. Ό,τι νά ναι, κυριολεκτικά».

Έκπληκτοι γιατροί του νοσοκομείου παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” έμαθαν πριν λίγο πως τις προσεχείς μέρες στο νοσοκομείο θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο … υπερηλίκων που θα τους εμβολιάζουν … οι παιδίατροι του νοσοκομείου.
Ό,τι νά ναι, κυριολεκτικά.
— P.G. Papanikolaou (@PGPapanikolaou) January 13, 2021

Σε νεότερο tweet του πρόσθεσε ότι “και στο Παίδων Πεντέλης έμαθαν οι γιατροί τελείως τυχαία σήμερα από ανθρώπους που τους κλείστηκε ραντεβού πως στο νοσοκομείο θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο υπερηλίκων. Μέχρι τότε δεν είχαν καν ενημερωθεί. Ξανά : ό,τι να ναι, κυριολεκτικά”.

Και στο Παίδων Πεντέλης έμαθαν οι γιατροί τελείως τυχαία σήμερα από ανθρώπους που τους κλείστηκε ραντεβού πως στο νοσοκομείο θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο υπερηλίκων. Μέχρι τότε δεν είχαν καν ενημερωθεί.
Ξανά : ό,τι να ναι, κυριολεκτικά.
— P.G. Papanikolaou (@PGPapanikolaou) January 13, 2021

Ηλικιωμένοι καταγγέλλουν ότι σε πολλές περιπτώσεις τους ζητείται να διανύσουν χιλιόμετρα προκειμένου να εμβολιαστούν. Μερικά τέτοια παραδείγματα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου σε ενδιαφερόμενο από τη Σύρο έκλεισαν ραντεβού να εμβολιαστεί στη Σαντορίνη με δεύτερη εναλλακτική πρόταση τη Νάξο. Παράλληλα, καταγράφεται και η περίπτωση ηλικιωμένου από την Κω, όπου του έκλεισαν ραντεβού σε εμβολιαστικό κέντρο στη Ρόδο, αλλά και μίας άλλης περίπτωσης από Ναύπακτο που είδε να κλείνεται ραντεβού εμβολιασμού στον… Βόλο.

Τέλος, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ο τρόπος εμβολιασμού της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας, όπου υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι ταλαιπωρούνται απο κινητικά προβλήματα, αλλά και ο εμβολιασμος στα μακρινά νησιά.

πηγή: documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση