Μία ακόμη διάκριση για την Peugeot

Η Peugeot αναδείχθηκε «Πρώτη Μάρκα στην Προτίμηση του Καταναλωτικού Κοινού» στην Πορτογαλία.

Αυτή είναι η 8η συνεχόμενη χρονιά, που η μάρκα λαμβάνει αυτή τη διάκριση.

Οι Πορτογάλοι καταναλωτές εγκαινίασαν το 2021 επιλέγοντας για ακόμη μία φορά την Peugeot ως την «πρώτη μάρκα, με βάση την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού». Έκλεισαν το 2020 έχοντας επιτύχει εξαιρετικά εμπορικά αποτελέσματα, η Peugeot είναι δε η μοναδική μάρκα στην Πορτογαλική αγορά που αυξάνει το μερίδιο της επί 11 συναπτά έτη.

Το 2020, τρία μοντέλα που βραβεύτηκαν ως «Car of the Year» για την Ευρώπη ήταν ταυτοχρόνως διαθέσιμα στη γκάμα της μάρκας: το νέο Peugeot 208 και e-208 (βραβεύτηκε το 2020), το Peugeot 3008 (βραβεύτηκε το 2017) και το 308 (βραβεύτηκε το 2014).

Ο τίτλος της «πρώτης μάρκας στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού» προέκυψε από έρευνα που έγινε από το Κέντρο Αξιολόγησης της Ικανοποίησης Πελατών. Με ποσοστό 90% και τον υψηλότερο δείκτη ικανοποίησης στην κατηγορία της, η Peugeot αναρριχήθηκε στην κορυφή μεταξύ των μαρκών αυτοκινήτου, που ήταν υποψήφιες για το βραβείο καλύτερης μάρκας.

Αυτή η διάκριση αποτίνει ακόμη έναν φόρο τιμής στην εικόνα και την επιτυχία της Peugeot παγκοσμίως, η οποία ενισχύεται αφενός από τη μετακίνησή της στους premium κατασκευαστές και αφετέρου από την στρατηγική εξηλεκτρισμού της που ακολουθεί ο Όμιλος PSA.

Διαβάστε επίσης:

Στην Ελλάδα το νέο Peugeot 3008 (+τιμή)

Ρεκόρ από πρωτιές σε Ελλάδα και Γαλλία η Peugeot το 2020

Όλες οι βραβεύσεις του Peugeot 208 (+video)

Αφήστε μια απάντηση