“Έκοψαν” άρον άρον στο MEGA τον πρόεδρο των Περιπτερούχων επειδή “έκραζε” την κυβέρνηση: Άκρα γελοιότητα, στοχοποιούν τις πλατείες, τα ΜΜΕ διαμόρφωσαν μία κατάσταση (vid)

Τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Θοδωρή Μάλλιο είχαν σε σύνδεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Κατερίνα Παναγοπούλου για τα νέα μέτρα που θέλουν μεταξύ άλλων και τα περίπτερα να κλεινουν από τις 12 ώς τις 5  το πρωί στην Αττική και σε άλλες περιοχές που είναι στο “κόκκινο” ως προς την εξάπλωη του κορονοϊού.

Το “αφήγημα” σύμφωνα με την παρουσιάστρια είναι ότι το ττελευταίο διάστημα παρατηρείται συνωστισμός σε πλατείες από νεαρούς χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

Ωστόσο ο Θ.Μάλλιος ξεκίνησε την παρέμβασή του κάνοντας λόγο για “ανήκουστα” μέτρα και τονίζοντας οτι “στοχοποιήσαμε τις πλατείες, κυνηγάμε την πλατεία Βαρνάβα και λέγαμε ιστορίες. Και τα Μέσα διαμόρφωσαν μια κατάσταση. Αστεία πράγματα, άκρα γελοιότητα“.

“Ναι αλλα όλοι είδαμε τις εικόνες συνωστισμού” επέμενε η Κ.Παναγοπούλου.

“Που τις βρήκατε τις εικόνες; Οι δημοσιογράφοι έχουν μαζευτεί στην πλατεία Βαρνάβα και οι αστυνομικοί, δεν χωράει πολίτης τόσο μικρούλα που είναι“.

“Επικρατεί ο απόλυτως παραλογισμός”, υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας για την κυβέρνηση “ας κοιτάξουν να ανακτήσουν τη χαμένη τους εμπιστοσύνη, τώρα που ήρθε ο λύκος δεν τους ακούει κανένας“.

Ε κάπου εκεί όπως ήταν φυσικό, η Κ.Παναγοπούλου αφού έκανε απέλπιδες προσπάθειες να τον σταματήσει μιλώντας από πάνω του, έκοψε τη σύνδεση…

Αφήστε μια απάντηση