Πως με μια κίνηση τύπου Τσακ Νορις ο Στεφανος Χίος έσωσε την ζωή του.

Ο δημοσιογράφος παρά τα τράυματά του τράβηξε φωτογραφίες με τον ίδιο να είναι αιμόφυρτος, ενώ αμέσως μετά το συμβάν οδήγησε με το αυτοκίνητό του μέχρι το Σισμανόγλειο και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ μιας και το Σισμανόγλειο δεν εφημέρευε.

Σε δικούς του ανθρώπους πρόλαβε να πει ότι ο άνθρωπος που τον πλησίασε είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα full-face και δεν είπε λέξη, παρά άρχισε να πυροβολεί. Την υπόθεση παράλληλα παρακολουθεί και η Αντιτρομοκρατική, ωστόσο, οι έρευνες δεν μπορούν να προχωρήσουν ουσιαστικά χωρίς την μαρτυρία του ίδιου του θύματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Στέφανος Χίος επέστρεφε στο σπίτι του στις 3 τα ξημερώματα όταν ολοκληρώθηκε η έκδοση της εφημερίδας του. Φθάνοντας στο σπίτι του στα Βριλήσσια λίγο πριν μπει στο γκαράζ της οικίας του, άγνωστος τον πλησίασε και από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος άρχισε να πυροβολεί.

Δυο σφαίρες πέτυχαν τον δημοσιογράφο, η μια στο λαιμό ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη στα πλευρά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ο ίδιος ο Στέφανος Χίος τράβηξε.

Αφήστε μια απάντηση