Νέο αφεντικό της Jaguar Land Rover ο πρώην Πρόεδρος της Renault

Η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε ότι ο πρώην CEO της Renault, Thierry Bollore, αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της εταιρείας.

Νέο αφεντικό της Jaguar Land Rover ο πρώην Πρόεδρος της Renault

Ο Bollore, ο οποίος θα βρεθεί στο νέο του ρόλο στις 10 Σεπτεμβρίου, θα αντικαταστήσει τον Sir Ralf Speth, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη θέση αυτή ύστερα από 10 χρόνια παρουσίας.

Ο Speth αναλαμβάνει τη θέση του μη εκτελεστικού αντιπροέδρου της Jaguar Land Rover.

Η ανακοίνωση για την αλλαγή στην «κεφαλή» της JLR έγινε από τον Πρόεδρο της Tata (έχει στην κατοχή της τη βρετανική φίρμα), κ. Natarajan Chandrasekaran, ο οποίος σημείωσε ότι ο Bollore (φωτογραφία κάτω) θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του την εταιρεία στις προκλήσεις της νέας εποχής.

Στην 30ετή και πλέον θητεία του στο χώρο του αυτοκινήτου, ο Bollore έχει αναλάβει ηγετικές θέσεις στη Michelin, τη Faurecia και από το Σεπτέμβριο του 2012 στο Groupe Renault.

Από τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο είχε το ρόλο του CEO της Renault, μια θέση από την οποία απαλλάχθηκε σε μια κίνηση που λίγοι την περίμεναν. Θυμίζουμε ότι είχε διαδεχθεί τον Carlos Ghosn, στον απόηχο του σκανδάλου με τον πρώην Πρόεδρο της μάρκας.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό το ηλεκτρικό μοντέλο αψήφισε τον κορωνοϊό!

Τέρμα το… σβήσιμο των κλήσεων της Τροχαίας!

Επιστρέφουν οι υπαίθριες διαφημίσεις

Αφήστε μια απάντηση